Foto:Promo

Jedinstvena humanitarna stand-up motivaciona tribina Ane Dornik “TransformaciJA”, održaće se 16. marta u MTS Dvorani za preko 1.300 posetilaca, među kojima će biti, ne samo herioine koje su prošle kroz borbu sa karcinomom dojke, ili je još uvek vode, već i zdrave žene, ali i - jači pol.

U stand-up formi, kroz hologramski prikaz, biće predstavljena lična životna borba Ane Dornik, njena hrabrost i velika želja za životom sa kojom se susrela u trenutku kada joj je u septembru 2020. godine dijagnostikovan invazivni, agresivni karcinom dojke.

Ana je živi testament snage i trijumfa nad rakom dojke, koja ne samo da deli svoju priču kroz afirmativan pristup životu, već inspiriše njome.

Foto:promo

Budite svedoci njenih moćnih stand up tribina, gde je svaka reč svetionik osnaživanja, podstičući ljude da otkriju svoje unutrašnje ratnike i transmormišu sebe u svoje najbolje JA. Pridružite se Aninom putovanju, sa sjajnim životnim edukatorima i dozvolite transformaciju vaše perspektive na događaju koji je jedinstven u regionu.

Foto: Shutterstock

Ova tribina je humanitarna sa ciljem da se 30 odsto novčanih sredstava, od prodaje ulaznica, usmeri u opremanje Odseka za onkologiju sa hemioterpijom Opšte bolnice “Studenica” Kraljevo.

Ana Dornik, jedna je od osam žena koje obole od karcinoma dojke u Srbiji. Ona je osnivač udruženja za edukaciju, prevenciju i podršku obolelima od karcinoma dojke “Žena uz ženu”, autorka knjige “Ti si ta”, koja je prepoznata kao psihološka podrška devojkama i ženama koje se leče od karcinoma dojke, ali i kao vodič zdravim ženama. Do danas je donirana na mnoge institute, klinike i domove zdravlja širom Srbije i regiona.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ana je i dobitnica nagrade za životno delo i izuzetan doprinos u borbi sa rakom dojke za 2022. godinu, a od 2023. godine postaje članica Upravnog odbora Foruma pacijenata Srbije, kao i dobitnica gramate za izuzetan doprinos u borbi protiv raka dojke od strane Rusko srpske

fonadacije za kulturu i nasleđe.

Pročitajte još:

Danas Ana je NLP master, ali pre svega humanista, motivator i filantrop, a kroz nekoliko činova, uz pomoć par istaknutih prijatelja, koji će te večeri preneti važne poruke publici, među kojima su:
Tatjana Vojtehovski – Master NLP Trainer, Ivan Mileusnić, osnivač, umetnički direktor, glavni trener plesne škole “Dare to dance” i osmostruki prvak države u sportskom latino američkom plesu, Žarko Ilić, doktor nauka klasične medicine, Reiki učitelj, mind coach, Stefan Radović – sistemski i porodični terapeut i konstelator, Ivana Branković – vokalni trener.

Foto: Shutterstock

Ana će predstaviti lične osećaje, uvide, kao i procese promena kroz naučene koncepte iz oblasti psihologije i NLP-a nakon kojih će publika izaći ushićena saznanjem sa kojom lakoćom mogu načiniti promene u svom životu.

Tribina je posvećena svima koji znaju da se život dešava i tamo gde se odmahne rukom, ili okrene
glava na drugu stranu. Svakome ko najpre zna da će svaka promena unutar sebe, pokrenuti i promene oko njega samog. Onome ko želi da pomogne renoviranje odeljenja onkologija širom Srbije i borbu ženama učini lagodnijom, koliko je to moguće. I najvažnije, za svakoga ko ne zna i nije imao svest ni o čemu navedenom, ali je ipak došao.

***

BONUS VIDEO: Balkanskom Ulicom: Ana Dornik – 80 Epizoda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar