penicilin vakcinacija
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Svi zaposleni u Valjaonici bakra Sevojno, koji su se vakcinisali ili će se vakcinisati, uz potvrdu o vakcinaciji ostvariće pravo na nagradu od 10.000 dinara. Izvršni odbor ovog privrednog društva ovu odluku je doneo na osnovu potrebe za vakcinacijom radi očuvanja zdravlja zaposlenih i očuvanja poslovnog procesa u vreme pandemije.

Pravo na isplatu imaju zaposleni koji se vakcinišu u internoj ambulanti Društva u terminima koji će biti definisani u dogovoru sa Zdravstvenim centrom Užice, posle čega prilaže Društvu potvrdu o vakcinaciji.

valjaonica bakra Sevojno
Foto: Slavica Panić/Nova.rs

Pravo o isplati sredstava ostvaruju i oni koji zbog zdravstvenog razloga ne mogu biti vakcinisani, s tim što je potrebno da o tome prilože potvrdu lekara, kao i oni koji su već vakcinisani do 5. aprila.

Izvršni odbor Valjaonice bakra Sevojno odlučio se na ovaj korak jer postoji potreba za vakcinacijom zaposlenih radi poboljšanja njihovog zdravlja i očuvanja poslovnog procesa za vreme pandemije.

Smatraju da će na ovaj način pozitivno uticati na podizanje svesti zaposlenih o važnosti vakcinacije i brige o zdravlju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar