Uskoro privremena bolnica za Priboj, Prijepolje i Novu Varoš

Društvo 09. jul. 202015:51
Podeli:
Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR CIRIC/bs

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će pripadnici Vojske Srbije nastaviti da otvaraju privremene bolnice tamo gde je to potrebno i najavila da će jedna uskoro biti otvorena za zaražene iz Priboja, Prijepolja i Nove Varoši.

Nakon sednice Kriznog štaba, Brnabić je kazala i da će za desetak dana biti otvorena još jedna laboratorija „Vatreno oko“ u Nišu, za analizu testova.

„Ovo je borba svih nas, nemojte da se bavimo politikom, politika je iza nas, imali smo izbore, oni su završeni, hajde sada da se fokusiramo na borbu protiv virusa korona. Sigurna sam da ćemo i ovo pobediti kao što smo pobedili u aprili i maju“, rekla je Brnabić.

Istakla je da se borba sa virusom korona neće završiti za dve ili tri nedelje, već dok se, naglašava, ne bude pronašla vakcina.

„Mi ćemo se fokusirati sada na septembar i na organizaciju rada škola, fakulteta i vrtića. Takođe, i našu privredu moramo da sačuvamo, jer nam od toga zavise plate u javnom sektoru, koliko kupujemo zaštinu opremu, brze i PCR testove…“, navela je premijerka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar