Pančevački most
Foto: Tamara Marković/Nova.rs

JP "Putevi Srbije" saopštilo je večeras da će se od 13. do 15. avgusta izvoditi radovi na rehabilitaciji oštećenog kolovoznog zastora, na delu državnog puta Beograd - Pančevo/Pančevački most, na deonici između semafora na Bogosloviji (okretnica autobusa) do početka Pančevačkog mosta, u smeru ka Pančevu.

POGLEDAJTE JOŠ:

Petak na subotu (13/14.08.), u periodu od 22 do 6.00, kao i u subotu (14.08.), od 9.00 do 17 časova, radovi će se izvoditi u desnoj (sporoj) saobraćajnoj traci a saobraćaj, u smeru ka Pančevu, će se odvijati u levoj saobraćajnoj traci.

Za saobraćaj će takođe biti zatvoren ulazni krak na Pančevački most iz pravca Višnjičke ulice i vozila će se preusmeravati na alternativni pravac Bogoslovija – Pančevački most.

Subota na nedelju (14/15.08.), u periodu od 22 do 6.00, kao i u nedelju (15.08.) od 7.00 do 15 časova, radovi će se izvoditi u levoj (brzoj) saobraćajnoj traci a saobraćaj, u smeru ka Pančevu, će se odvijati u desnoj saobraćajnoj traci.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Iz ““Puteva Srbije““ dodaju i da se do 20. avgusta produžavaju radovi na redovnom održavanju sigurnosne zaštitne ograde, u srednjem pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 3, na deonici petlja Pećinci – petlja Šimanovci, u smeru ka Beogradu (od km 82 do km 83), u periodu od 7.00 do 18 časova.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka u toku svetlog dela dana, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar