Kalemegdan pod snegom Foto:TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

U Srbiji će danas ujutru biti slab i umeren mraz, na jugu ponegde i magla, pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab do umeren, na istoku Srbije jak zapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne se očekuje jače naoblačenje, koje će u planinskim predelima istočne Srbije usloviti slab sneg, a uveče i tokom noći prolazne padavine (kiša i sneg) mestimično se očekuju i u ostalim krajevima.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar, jutarnja temperatura će se kretati od minus devet do minus dva stepena Celzijusa a najviša dnevna od četiri do devet stepeni.

U Beogradu će ujutru biti slab do umeren mraz, pre podne će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab jugozapadni i zapadni vetar a zatim oblačno i uglavnom suvo. Severozapadni vetar će biti u pojačanju, a uveče je moguća slaba kratkotrajna kiša.

Jutarnja temperatura će se kretati od minus pet do minus jedan stepen Celzijusa, a najviša dnevna oko šest stepeni. Tokom noći se očekuje razvedravanje.

BONUS VIDEO: Najava novina NOVA za 17. januar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar