Foto:EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

U Podunavskom okrugu zabeležena su 23 nova slučaja virusa korona, dok je u Braničevskom okrugu broj zaraženih veći za 17, saopštila je danas direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović.

Kada je u pitanju Podunavski okrug, u Velikoj Plani registrovano je još četiri nova slučaja, Smederevu osam i Smederevskoj Palanci devet.

U Smederevu je od početka epidemije zabeleženo 404 slučaja pozitivna na virus korona, u Smederevskoj Palanci 293, a u Velikoj Plani 123.

U Braničevskom okrugu, u Petrovcu je zabeleženo najviše novih slučajeva i to devet tako da je u toj opštini sada ukupno od početka epidemije 57 laboratorijski potvrđenih, zatim u Žagubici i Velikom Gradištu po tri, pa je tako u Žagubici sada ukupno 11, a u Velikom Gradištu 18.

U Požarevcu je registrovan jedan novi slučaj, što čini da je u tom gradu sada ukupno od početka epidemije 224 zaraženih, a jedan novi slučaj zabeležen je i u opštini Kučevo, pa je sada u toj opštini registrovano ukupno šest slučajeva pozitivnih na virus korona.

Od početka epidemije, u ostalim opštinama Braničevskog okruga, do sada je u Golupcu registrovano ukupno četiri slučaja, Žagubici četiri i Malom Crniću pet.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar