U KC Niš porast broja zaraženih kovidom, petoro kritično

Društvo 13. mar 202118:28
Podeli:
Foto:N1

U kovid objektima Kliničkog centra Niš hospitalizovano je 276 pacijenata, a kod 220 pacijenata potvrđen je kovid-19. Na aparate za veštačku ventilaciju priključeno je petoro pacijenata, koji su u jako teškom opštem stanju, objavljeno je na sajtu te zdravstvene ustanove.

POGLEDAJTE JOŠ:

U poslednja 24 sata u KC Niš preminulo je četvoro pacijenata od posledica infekcije koronavirusa.

U toku jučerašnjeg dana u toj bolnici bilo je hospitalizovano 15 pacijenata manje, kao i četvoro manje obolelih od kovida.

U kovid bolnici u Kruševcu trenutno je hospitalizovano 246 pacijenata, 217 je obolelo od kovida, a 17 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju. U poslednja 24 sata preminulo je šestoro kovid pacijenata.

U Zdravstvenom centru Leskovac u kovid bolnici hospitalizovana su 94 pacijenta, od kojih 68 pacijenata ima koronu. U poslednja 24 sata u toj zdravstenoj ustanovi preminuo je jedan pacijent usled posledica koronavirusa.

U dve kovid bolnice u Zdravstvenom centru Vranje hospitalizovano je 157 pacijenata. Kod 145 pacijenta, među kojima nema dece, potvrđeno je prisustvo virusa. U poslednja 24 sata u ZC Vranje preminulo je dvoje kovid pacijenata.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar