Foto: Ivan Popović/Nova.rs

Četvrti dan zaredom u Boru nije zabeležen nijedan novi slučaj koronavirusa, a prema podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara, oporavilo se još pet osoba tako da je na teritoriji grada Bora devet osoba pozitivno na koronavirus, objavile su danas gradske vlasti.

U Majdanpeku, prema podacima koje je Danas dobio od direktora Doma zdravlja dr Dragana Fudulovića, ni danas nema novozaraženih. Prema preseku stanja danas u 13 časova na području majdanpečke opštine aktivno zaraženo koronavirusom je 32 lica, hospitalizovano je osam pacijenata, a na kućnom lečenju nakon otpusta iz bolnice je 11 osoba.

Od početka epidemije u ovoj opštini pozitivno je bilo 123 lica, do sada je izlečena 91 osoba, a od posledica koronavirusa preminulo pet osoba. Čekaju se rezultati 19 lica koja su testirana u poslednja 24 sata.

U Kladovu je na osnovu juče pristiglih rezultata Kovid 19 registrovan kod još jedne osobe, a kako javlja lokalna televizija pozivajući se na podatke Zdravstvenog centra Kladovo, rezultati drugog kontrolnog testa negativni su za dve osobe pa je broj izlečenih povećan na 122 lica.

Aktivno pozitivna su 29 lica. Od koronavirusa su u kladovskoj opštini , od početka epidemije, obolela 154 lica, a od posledica koronavirusa preminula su tri pacijenta.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)