Foto:Ivan Dinić/Nova S/Screenshot/Youtube/Minut do 12

Glumica Danijela Štajnfeld prijavila je glumca Branislava Lečića za silovanje, a kako tvrdi, nije jedina devojka koja je to doživela od njega. Da je to nažalost istina, dokazuju i objave koje je novinarka Hristina Stoiljković, inače voditeljka političke emisije “Minut do 12” objavila na svom Tviter nalogu. U pitanju je SMS prepisku s lascivnim porukama koje joj je, kako kaže, slao Lečić.

Naime, kako Hristina tvrdi, Lečić je upoznala tokom snimanja već pomenute emisije, 2019. godine. Nakon njegovog gostovanja, ona počinje da dobija „progoniteljske“ poruke koje su joj nedeljama stizale od Branislava Lečića, tvrdi voditeljka u svojim objavama.

„Hristina, jer se tako braniš od izazova. Ovo je za mene prelako.“

„Hristina, ne mogu da odolim, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je retka kombinacija“.

Na objavi koju je postavila na društvenim mrežama, ova novinarka je napisala da je reč uobičajenom maniru Lečića.

Pročitajte još:

„Prvo Lečićev ustaljeni manir da se postavlja kao da ti čini ogromnu čast što si mu se dopala. A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora“, napisala je ona između ostalog na društvenoj mreži Tviter.

Podsetimo, portal Nova.rs je eksluzivno danas objavio da je glumica Danijela Štajnfeld otkrila da je misteriozni silovatelj, čiji je identitet uporno skrivala od javnosti, glumac Branislav Lečić, navodeći da ju je napastvovao pre nekoliko godina dok je sa njim radila na jednom projektu.U ranijem iskazu datom pred tužiocem, glumica nije iznela bilo kakav detalj koji bi ukazao na potencijalnog počinioca. Ona je tada rekla da je reč o “veoma moćnom čoveku” koji se neprekidno pojavljuje u javnosti.

Danijela je ispričala da je bila silovana kada je imala svega 21 godinu, zbog čega se, kako je govorila, i preselila u Ameriku. Glumica je u dokumentarcu “Drži me čvrsto” rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije, čije ime nije želela da otkriva.

Predsednik organizacije Demokrate Srbije Branislav Lečić izjavio je danas da su tvrdnje da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld „najgnusnija laž“ koja ga diskredituje.

“Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje”, naveo je Lečić povodom optužbi glumice.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare