Foto:Nova

Jesenja sezona na TV Nova počela je pre mesec dana i od tada nije prestala da niže uspehe i beleži fenomenalnu gledanost svih emisija. Tako se Nova pozicionirala kao druga najgledanija komercijalna televizija tokom septembra sa prosečnim šerom 8,11%, prema podacima TV Beat-a.

Ovi rezultati dolaze kao još jedna potvrda kvaliteta celokupnog programa Nove koji iz dana u dan opravdava poverenje gledalaca.

Sve emisije iznova su dokazale atraktivnost svog sadržaja, među kojima i jutarnji program koji je u svom slotu neprikosnoven po gledanosti. Emisija „Probudi se“, koju tokom radne nedelje vodi i uređuje Nevena Madžarević, u proteklih mesec dana pozicionirala se na mesto najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbiji sa prosečnim šerom 17,60%, baš kao i vikend jutarnji program „Pokreni se“, pod voditeljskom i uredničkom palicom Danila Mašojevića.

Foto:Nova

Mentalno razgibavanje“ i dalje drži tron najgledanije emisije u svom slotu, a posebno se ističe i to što se publika iznova vraća već emitovanom sadržaju, pa emisija ima i najveći broj odloženih gledanja.

Popodnevna emisija „Među nama“, čijoj voditeljki i urednici Maji Nikolić je nedavno uručeno prestiženo priznanje za najbolju domaću zabavno-informativnu emisiju na konferenciji Digital23, beleži najveći rast gledanosti u odnosu na prošlu sezonu.

Informativni program Nove na liderskoj poziciji

Foto:Nova

Potvrda kvaliteta dolazi i za jedinstveni informativni program Nove i tim Dnevnika koji građanima donosi tačne i proverene informacije o svim važnim temama. U trajanju od punih 60 minuta, emisija nastavlja da pomera standarde u domaćem novinarstvu i informiše građane na pošten način, što dokazuje najviši šer u terminu od 19:30h do 20:30h komercijalnih emitera.

Autorske vikend emisije ubedljivo najgledaniji sadržaj u Srbiji

Foto:Nova

Autorske emisije uz koje se gledaoci opuštaju vikendom mogu se pohvaliti ubedljivo najgledanijim sadržajem u Srbiji. Tako omiljeni humoristično-satirični šou „24 minuta sa Zoranom Kesićem“, otkako se posle letnje pauze vratio na male ekrane, drži mesto najgledanije emisije u zemlji subotom uveče u terminu od 20:30h. „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, kao i „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“, beleže jednako fantastične rezultate. Svoj status kultne emisije nastavlja da potvrđuje i „Utisak nedelje“, koja je najgledaniji TV sadržaj nedeljom od 20:30h.

Foto:Nova

Omiljena emisija o zdravlju „Zdravo misli“, u kojoj dr Katarina Bajec kroz razgovore sa lekarima i poznatim ličnostima donosi savete za zdrav život, ostaje među najgledanijim emisijama, a gledaoci svake nedelje imaju priliku i da na Instagram profilu televizije Nova postave doktorki pitanja za dodatne savete.

Svetski zabavni formati na TV Nova takođe na tronu

Foto:Nova

Najpopularniji svetski zabavni formati – kviz „Želite li da postanete milioner“ i kulinarsko-takmičarska emisija „Savršena večera“ – takođe mogu da se pohvale izuzetnom gledanošću, čime obe emisije drže mesto najgledanijih formata u svojim terminima, ostavljajući iza sebe sve ostale komercijalne televizije.

Na TV Nova uskoro počinje i nova sezona zabavno-takmičarskog šoua „Najveći gubitnik“, kada će publika upoznati 16 novih ekstremno gojaznih takmičara koji će se truditi da nezdrave navike ostave za sebe.

Ostanite uz TV Nova jer vas tokom cele jeseni očekuje ekskluzivan sadržaj i najuzbudljivija televizijska sezona do sada.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar