U razgovoru za „Novu“ tužiteljka otkriva zašto je „nepodobna“ i razloge zbog kojih je premeštena iz koruptivnog odeljenja u prvostepeno. Novine „Nova“, od utorka, objavljuju i ko je Nenad Stefanović, viši javni tužilac, koji kadrira po VJT: „Od sanitarnog inspektora do režimskog tužioca".

„Pad inflacije posle marta je samo pusta želja NBS“, prenosi list procene ekonomista, koji su, inače, uvereni da će cene još dugo da rastu.

Pod naslovom „Uspeli da dobiju kćerku, pošto je muž pobedio rak“, list piše da će onkološki bolesnici uskoro dobiti mogućnost da o trošku države zamrznu svoj genetski materijal.

Angela (35) Šomođi i njen suprug Zdenko iz Palića danas su ponosni roditelji male Lene zahvaljući tome što je, kada su saznali da je oboleo od karcinoma, on zamrzao polne ćelije jer su hemoterapije uništile ćelije raka, ali i spermatozoide.Barbara Sukova

Volela bih da sam Meril Strip, poručila je u intervjuu za „Novu“ glumica Barbara Sukova, dobitnica Festovog „Beogradskog pobednika“.

Mislim da je mnogo mladih danas zaboravilo na istoriju. Ali, često ljudi ne žele da se suoče s bolnim stvarima. Mislim da smo mi taj bol, kao generacija Nemaca rođena posle Drugog svetskog rata, zaista nosili u nama, kaže velika nemačka dramska umetnica.

Naš izbor za „Evroviziju“ postao je neka vrsta domaćeg „Sanrema“, istakao je u razgovoru za „Novu“ glumac Milan Marić pred početak ovogodišnjeg nacionalnog takmičenja „Pesma za Evroviziju“, gde će upravo on biti jedan od voditelja.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO: O tužiocu Stefanoviću iz „prve ruke“: Kolege tvrde da šikanira ljude i manipuliše, a izdaje usmena naređenja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar