Gužve

Prema podacima saobraćajne policije u Čačku za sada nema gužvi na Ibarskoj magistrali i auto - putu "Miloš Veliki", ali se velike kolone očekuju sutra kada će se turisti sa Zlatibora, Kopranika i banja u Zapadnoj Srbiji uputiti svojim domovima.

Međutim, kako nam javljaju čitaoci portala Nova.rs u popodnevnim satima formirale su se velike kolone na obilaznici oko Čačka.
Ivana i Zoran, koji su odlučili da se danas vrate sa najpoznatije srpske planine, Zlatibora, rekli su za naš portal da su „mileli“ u koloni na ovoj saobraćajnici kako bi stigli do svog odredišata – Beograda.

„Odlučili smo da krenemo danas u popodnevnim satima, budući da smo prilikom putovanja ka ovoj planinskoj lepotici čekali u koloni više od tri sata. Bilo je pakleno, čak su nam i na naplatnoj rampi u Preljini delili vodu“, kaže ovaj mladi bračni par za Nova.rs.

Tokom sutrašnjeg dana u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja na autoputu „Miloš Veliki“, upozorilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.
Kako se navodi u saopštenju, preduzimaju se sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila i svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

„Duž autoputa „Miloš Veliki“ na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na autoputu“, navode iz ovog preduzeća.

A kako je to izgledalo u subotu najbolje svedoči fotografija koja je uslikana u popodnevnim satima tog dana.

auto put milos veliki
Auto put Miloš Veliki Foto:Nenad Nešović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare