U novinama "Nova" u vikend izdanju pročitajte zašto nema napretka u istrazi ubistva Olivera Ivanovića. Rada Trajković za list tvrdi da su osumnjičeni za organizaciju njegovog ubistva danas milioneri pod zaštitom Vučića.

To se vidi po odnosu prema Zvonku Veselinoviću i Milanu Radoičiću. Od dana kad je završen taj zločinački akt, oni su postali milioneri u Srbiji. A kako? Pa to su uspeli jer imaju podršku državnih organa Srbije, Vlade, Vučića i određenih krugova BIA“ navodi Trajković.

Praćenja ruskih opozicionara u Beogradu, omogućeno je još 2017. godine kada je potpisan sporazum sa ruskom službom o saradnji. Vlasti su tvrdile da je reč o „razmeni znanja„, a potpisao ga je tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović.

Sandra Božić, poslanica SNS i članica Odbora Direktorata za radijacionu i nuklearnu sigurnost dobijaće još 60.000 dinara pored 128.000 dinara poslanička plate.

Za haos i redove u kovid ambulantama glavni krivac je ministar zdravlja Zlatibor Lončar tvrde sagovornici „Nove“. Dok Rade Panić iz Sindikata leklara i farmaceuta navodi da je ministar odgovoran jer je Vučića i Brnabić lagao u kakvom je stanju zdravstveni sistem, epidemiolog Zoran Radovanović tvrdi da su pored Lončara odgovorni i direktori zdravstenih ustanova koji su stranački kadar, koji je tu gde jeste zahvaljujući tome što ne talasa i nema inicijativu.

„Sviramo muziku bez predumišljaja“ kaže za „Novu“ Srđan Gojković Gile, frontmen Električnog orgazma.

„Moj pogled je da ne treba previše razmišljati kad kreiraš umestnost, to mora da ide iz srca, a ne iz glave“ objašnjava Gile.

Ekskluzivno za „Novu“ povodom „slučaja Đoković“ se oglasila Žastin Enan, bivša najbolja teniserka sveta. Ona navodi da Novak prolazi kroz noćnu moru.

„Izgleda da navijači i ljudi iz Australije ne žele Đokovića tamo, ali on nastavlja da se bori za pravdu i to mogu da razumem“ kaže Enan za „Novu“.

BONUS VIDEO: Sava Manojlović ispred pokreta Kreni-Promeni povodom peticije „Rio Tinto marš sa Drine“, ispred Vlade Srbije 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare