Foto: Shutterstock

NVO Šumadijska regija pozvala je Telekom Srbije da obezbedi besplatne knjige i računarsku opremu za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji, piše u saopštenju ove kragujevačke nevladine organizacije.

U saopštenju navode da je Telekom „galaktička kompanija, nesagledivih poslovnih rezultata i potencijala u istoriji svetskog biznisa“.

„Verujemo da bi opremanje dece u Srbiji za školsku 2021/2022 bio za nju zanemarljiv izdatak. Podsećamo da je Telekom kupio prava TV prenosa engleske Premijer lige za 600 miliona evra i dodatno upotpunio ponudu svoje Arene sport“, navodi se u saopštenju i dodaje:

„Tako bi deca u Srbiji, posle korišćenja udžbenika, tableta i laptopova koje bi besplatno dobila od Telekoma, mogla i da uživaju u igrama svojih ljubimaca iz Sitija, Liverpula, Lestera, Arsenala, Čelsija, Brajtona, Noriča ili Evertona. Telekom bi potvrdio da je u surovom svetu biznisa zaista ‘lider’ u svemu, pa i u humanosti ispred svojih konkurenata, poput kompanija T-mobile, Orange, Vodafone, Telecom Italia… Naravno, Srbija bi dodala još jedan prilog svom stanju u ‘Zlatnom dobu’ i približila se idealu istinskog besplatnog školovanja.“

Bonus video – „Vučićev“ Dom zdravlja u Borči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar