Foto:Nova S

Tokom jučerašnjeg dana u Opštu Bolnicu Novi Pazar primljeno je ukupno 12 novih pacijenata obolelih od koronavirusa, jedan pacijent zaražen virusom je preminuo, dok se u kovid ambulantu u Novom Pazaru javilo više od 140 pacijenata.

Tokom jučerašnjeg dana u Opštu Bolnicu Novi Pazar primljeno je ukupno 12 novih pacijenata obolelih od koronavirusa, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje, Opšte Bolnice Novi Pazar i Regionalnog kovid centra.

Iz novopazarskog zavoda za javno zdravlje potvrdili su da broj pacijenata iz dana u dan raste, tako da je broj onih koji su se juče javili u kovid ambulantu 1 u Opštoj Bolnici Novi Pazar bio veći od 140 pacijenata, od čega je čak 85 pregledano prvi put, a 57 je došlo na kontrolni pregled.

Povezane vesti:

Prema podacima Kriznog štaba Grada Novog Pazara, tokom jučerašnjeg dana zabeležen je jedan smrti slučaj od posledica koronavirusa.

Krizni štab je jutros medijima saopštio da se na respiratorima u OB Novi Pazar nalaze 2 pacijenata kao da su na high flow aparatima priključena dva pacijenta.

Trenutno je na bolničkom lečenju smešteno ukupno 80 pacijenta od tog broja na infektivnom odeljenju ove bolnice nalazi se 26 pacijenata, na grudnom odeljenju 40 i 14 pacijenata smešteno je u privremenoj kovid bolnici Novopazarska Banja.

Tokom jučerašnjeg dana prema podacima Zavoda za javno zdravlje, urađeno je 79 seroloških (brzih testova) od čega je 26 pacijenata bilo pozitivno na virus kovid 19.

Prema njihovim podacima tokom jučerašnjeg dana putem PCR testova potvrđeno je 16 novih slučajeva obolelih od koronavirusa i sada taj broj iznosi 1402 pacijenta.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar