Foto: Beoinfo

JKP "Parking servis" saopštilo je da rekonstrukcija parkirališta "Vidin kapija" počinje u ponedeljak, 26. juna, te da će radova trajati 120 dana, zbog čega će parkiralište biti zatvoreno za korisnike.

„U okviru modernizacije parking infrastrukture u Beogradu, ‘Parking servis’ će započeti građevinske radove na parkiralištu ‘Vidin kapija’, kao i radove na hidrotehničkim, elektro, telekomunikacionim i signalnim instalacijama, ali i na protivpožarnoj zaštiti, saobraćajnoj signalizaciji i pejzažnom uređenju kompletnog prostora“, ističe se u saopštenju.

Planirana je, kako se precizira, izgradnja 71 parking mesta na površini od 2.700 metara kvadratnih, uključujući četiri mesta za osobe sa invaliditetom, kao i dva sa punjačem za vozila na elektro pogon.

Foto: Beoinfo

Parkiralište će biti opremljeno sa dve automatske naplatne stanice i po dve ulazne i izlazne rampe, zaštićene nadstrešnicom.

Nakon rekonstrukcije, parkiralište „Vidin kapija“ će raditi 24 sata svakog dana u godini, a režim naplate usluga biće kao i u ostalim garažama i parkiralištima kojima upravlja JKP „Parking servis“.

Korišćenje će se plaćati po započetom satu, gotovinom, platnim karticama ili aplikacijom za mobilne telefone, kao i pripejd i parking-pas karticama „Parking servisa“, navodi se u saopštenju.

Foto: Beoinfo

***

BONUS VIDEO – Da li je bezbedno ostaviti pokrenut automobil na parkingu? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar