Na aerodromu ''Nikola Tesla'' - kolaps zbog višemesečnih radova. Putnici teško stižu do terminala, a sa njega još teže izlaze. Iz kompanije za N1 kažu - da je situacija takva, jer se radi na modernizaciji aerodroma.

Iz aviona, pravo u baru ili u prašinu, zavisi od vremeskih prilika. Tako bi najkraće mogla da se opiše trenutna situacija na beogradskom aerodromu. Putnici sa koferima prelaze preko drvenih paleta, umesto u holu, improvizovana čekaonica se nalazi na istom mestu. A kada se taj deo pređe, tek slede muke, jer putnici kažu da ne znaju kuda bi došli do izlaza.

Šutom, blatom i građevinskim mašinama – aerodrom Nikola Tesla mesecima je okupiran zbog rekonstrukcije. Osim putnika, na mukama su i taksisti.

Na pitanje da li je sve moglo i drugačije, sa Beogradskog arodroma poručuju da je u toku obimna rekonstrukciji zbog koje je privremeno morao da bude izmenjen tok saobraćaja i putnika.

„S obzirom na obimne radove na modernizaciji aerodroma, veliki delovi površina su još uvek pod rekonstrukcijom. Usled značajnih padavina u Beogradu tokom vikenda, delovi infrastrukture u privremenom dolaznom koridoru pretrpeli su veliko opterećenje. Kako ovaj koridor predstavlja privremenu infrastrukturu i praktično vodi kroz aktivna gradilišta novih parkinga i proširenja potojeće zgrade terminala, došlo je do zadržavanja vode na toj lokaciji“, kažu iz Beogradskog aerodroma.

Opširnije čitajte na N1.

BONUS VIDEO – Radovi na aerodromu Nikola Tesla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare