Foto: Promo

Od uvođenjaonline platforme Superhero.rs i kolekcije ulične mode sredinom decembra, koju je kompanija Mastercard donirala organizaciji NURDOR, do sada je prikupljeno preko 3 miliona dinara.

Lansiranjem platforme Superhero.rs znatno je olakšano donatorima superherojima i korisnicima Mastercard kartica da pokažu svoju humanost kroz doniranje preko platforme, da stvaraju pozitivne promene svakog dana i aktivno podržavaju rad udruženja Nurdor.

Ti napori zasnovani su na dugogodišnjoj posvećenosti kompanije Mastercard da utiče pozitivno na društvo i lokalnu zajednicu pružajući građanima izbor u načinu na koji žele da doniraju i stavljajući tehnologiju u službu dobročinstva. Do sada prikupljeni iznos od tri miliona dinara, čine jednokratne i kontinuirane donacije Superheroja kao i donacije na osnovu kupovine odevnih komada sa platforme Superhero.rs.

Foto: Promo

Posle prve kolekcije Superhero, u pripremi je i nova prolećna kolekcija kojom se nastavlja podrška poslovanju organizacije Nurdor i njihova borba za bolje uslove u kojima se leče mali superheroji koji su krajnji korisnici prikupljenih sredstava.

Foto: Promo

Podsećamo da su se promociji platforme i modne kolekcije, kompaniji Mastercard i NURDORu, pored građana pridružili i partneri: AIK banka, Gampo, Bex kurirska sluzba, agencije McCann i Drive, Corvus Pay i Mainstream.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar