Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Nebeski narod - ovako glasi komentar o video snimku na kojem žena upravlja igračkom bagera na današnjoj blokadi puteva, a koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako žena pomoću daljinskog upravljača upravlja igračkom bagera i ide kroz masu, što je izazvao smeh kod pojedinih demonstranata.

Korisnici društvenih mreža tvrde da je snimak nastao na blokadi u Mladenovcu.

„Živeće ovaj narod“, „Ne mogu pobediti narod koji ima ovakav duh“, „Jako volim koliko smo poetičan i simboličan narod“, „3 km/h“, samo su neki od komentara na pomenuti video snimak, a mnogi su zaključili da su se građani Srbije oslobodili straha, te da je došlo vreme za promene.

Podsetimo, prethodne subote u Šapcu jedan bager pokušao je da probije blokadu u tom gradu, a snimci ovog napada na demonstrante obišli su Srbiju, ali i svet. Jedan od okupljenih demonstranata u javnosti poznat kao Crni tada se popeo na bager i zadao više udaraca čoveku koji se nalazio na bageru i tako zaustavio bageristu koji je ovim vozilom krenuo na ljude.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić branio je muškarca koji je bagerom krenuo na okupljene građane rečima – „to je njegovo ustavno pravo„, što je izazvalo oštre reakcije javnosti.

Bonus video – Blokada na Pančevačkom mostu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare