Glavni i odgovorni urednik dnevnih novina Nova Stojan Drčelić gost je novog izdanja Dobar, loš, zao.

Za svega nedelju dana, Nove su pomerile težište na medijskom nebu u Srbiji na način da je vlast potpuno izgubila kompas u reakcijama na pojavu novog dnevnog lista.

Drčelić je naglasio da su Nove poremetile situaciju u kojoj je vlast uživala sa medijskim sadržajem koji je do sada bio ponuđen.

– Građani Srbije su željni novih sadržaja. Mi nudimo drugačiji pristup. Ne volim taj izraz „tabloid“, jer u Srbiji to znači „blatoid“. Uostalom da smo na dobrom putu govori podatak da se Nove razgrabe gotovo svako jutro – rekao je Drčelić.

On je podsetio sa kakvim se sve problemima susretala redakcija Novih, jer nijedna štamparija, izuzev Mađar soa, nije htela da ih štampa.

– Ne znam da li je neko zabranio štamparijama da nas štampaju, ili su to štamparije same uradile, kao ni šta je gore po društvo od te dve mogućnosti. Bio sam ubeđen da ćemo uspeti i pojavili smo se pred čitaocima. Siguran sam da ćemo uspeti i u budućnosti – rekao je Drčelić.

DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu, a TV premijera je na Nova S odmah posle druge polufinalne utakmice na Evropskom prvenstvu između Engleske i Danske.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare