Naselje Vojvode Vlahovica
Naselje Vojvode Vlahovića Foto:Google maps

Udruženje "Moje naselje", koje okuplja stanovnike beogradskog naselja "Vojvode Vlahovića" zbog nagomilanih problema u ovom delu grada najavili su masovni protest za septembar.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici udruženja, stanovnici naselja Vojvode Vlahovića su u zapećku birokratije zbog čega se problemi naselja ne rešavaju iako postoje planovi i obećanja.

„Zato mi, stanovnici naselja svečano obećavamo da ćemo braniti naše pravo i pravo naše dece na bolju budućnost gde više ne postoje obećanja već dela. Početkom septembra meseca biće organizovan masovni protest stanara naselja Vojvode Vlahovića kojim ćemo pokazati nezadovoljstvo svim dosadašnjim politikama svih vlasti koje su nas do danas izigrale za školu“, navodi se u objavi.

Kažu da ne veruju više nikome.

„Masa stanovnika blokiraće glavnu ulicu Braće Jerković, i tom prilikom sem škole zahtevati hitno rešenje svih infrastrukturnih problema u naselju u kojem se i dalje izdaju građevinske dozvole iako realni uslovi za to ne postoje te se konstantno doliva ulje na vatru. Sredinom septembra ćemo opet po ko zna koji put očistiti naselje i pokazati koliko ga volimo i koliko smo uvek organizovani“, navode.

Mesec septembar godine 2021 donosi nam nove vidike i perspektive oličene kroz borbu za svoja prava kao građani Beograda,…

Posted by Moje naselje on Sunday, August 15, 2021

Kažu i da će krajem septembra organizovati veliki maskembal za svu decu naselja i šire.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram