Foto: amss.org.rs, Promo

Zbog vikenda i velikog broja turista koji su se uputili ka morskim destinacijama, na graničnim prelazima u Srbiji večeras se beleže ogromne gužve. Posebno su dugačke kolone vozila koje čekaju da uđu u Srbiju iz Mađarske i Hrvatske, dok na izlazu iz naše zemlje automobili na prelazu Preševo čekaju dva sata.

Na graničnom prelazu sa Mađarskom, Horgoš, dugačke kolone vozila su u svim trakama na ulazu u Srbiju, a situacija je slična i na izalzu iz naše zemlje.

Velike kolone su i na prelazu Kelebija, gde mnogo vozača čeka da uđe u Srbiju, dok je situacija na izlasku iz naše zemlje na ovom prelazu mnogo bolja.

Ništa bolja situacija nije ni na granici sa Hrvatskom, pa su na prelazu Batrovci, dugačke kolone u šest traka na ulazu u Srbiju, dok je slika potpuno drugačija na izlazu iz naše zemlje. Gužvi ima i na prelazu Šid.

Ogromne gužve večeras su i na graničnom prelazu sa Severnom Makedonijom, Preševo, gde su dugačke kolone automobila na izlazu iz naše zemlje, ali i na ulazu u Srbiju.

Foto: amss.org.rs

Gužvi na ulazu i izlazu iz Srbije ima i na prelazu Gradina, sa Bugarskom.

Na graničnim prelazima sa Crnom Gorom, gužvi ima jedino na prelazu Špiljani i Gostun, dok na prelazu Jabuka nema gužvi. Manjih gužvi ima i na prelazu Sremska Rača sa Bosnom i Hercegovinom.

Foto: amss.org.rs

Auto-moto savez Srbije je objavio da, prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, putnička vozila na ulazu u Srbiju na prelazima Horgoš i Kelebija čekaju oko sat vremena. Na izlazu iz Srbije na prelazu Preševo čeka se dva sata, dok se na Gradini čeka 40 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, putnička vozila se zadržavaju 40 minuta, dok se na ulazu zadržavaju oko pola sata.

Foto: amss.org.rs

Putnička vozila na prelazu Batrovci na ulazu čekaju oko pola sata, dok se na Šidu čeka oko sat i po.

***

BONUS VIDEO: Haos u vozu za Split, spavaju jedni drugima na glavama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare