Aleksandar Vučić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se danas da je "po drugi put u životu postao student" i na zvaničnom Instagram nalogu "Budućnost Srbije" postavio fotografiju samog sebe sa studentskim indeksom Visoke sportske škole strukovnih studija. Časopis "Student" objavio je kakve će sve povlastice "najpoznatiji brucoš" od danas imati priliku da koristi sa svojim indeksom ili EYCA karticom.

Predsednik Republike Srbije ponovo je među studentima i sa indeksom će moći da, između ostalog, izvadi studentski Bus plus za svega 1.120 dinara mesečno, obavi besplatan pregled u Studentskoj poliklinici, dobije popust na autobusku kartu do Niša, kao i popust na voznu kartu do Novog Sada.

Budući brucos Visoke sportske škole strukovnih studija Aleksandar Vučić, moći će besplatno da poseti Botaničku baštu Jevremovac, da se odmara u Studentskom odmaralištu Ratko Mitrović po povlašćenoj ceni, obiđe Narodni muzej sa ulaznicom od 50 odsto popusta, ali i da pogleda predstavu u Narodnom pozorištu uz ulaznicu od 150 dinara ukoliko pola sata pre prikazivanja ima neprodatih karata.

Pored toga, „može da jede pohovani kačkavalj četvrtkom“, navodi se u studentskom časopisu Beogradskog univerziteta koji izdaje Savez studenata Beograda.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare