Jelena Spirić Foto: Promo/SSP Leskovac

Jelena Spirić, predsednica Stranke slobode i pravde Leskovac i kandidatknje na odborničkoj listi Živeti slobodno - Marinika Tepić, Zdravko Ponoš, izjavila je kako su prethodne nedelje u Leskovcu "zbog nestanka struje prestali da rade inkubatori, respiratori i drugi aparati od kojih zavise životi, a urgentni centar je bio zatvoren".

„Agregati se nisu uključili jer nema goriva“, istakla je ona u pisanoj izjavi.

„Neko je u našem gradu odlučio da je važnije da stadion svetli od struje u bolnici. Neko je odlučio da su masažeri u foteljama na stadionu važniji od goriva koje treba da pokrene agregat u bolnicima i pomogne ljudima koji se bore da prežive. I ne pitamo više ko. Ne pitamo jer znamo da je ovu vlast, kojoj nije važno što je zbog njihove nestručnosti, bahatosti i korumpiranosti stala borba za život u Leskovcu. Nije, jer je zbog odluka cela Srbija stala“, kazala je Spirić.

Ona je rekla i kako građani 17. decembra biraju „između aparata za lečenje i VIP loža na stadionu“.

„Biramo grejanje trave na stadionu ili grejanje učionica po školama. Biramo normalne plate ili par hiljada k’o milostinju pred izbore. Biramo fabrike koje imaju vrtiće za decu ili fabrike koje radnicima oblače pelene. Biramo zagrljaj svojih najbližih ili razgovore sa njima preko Skajpa. 17. decembra biramo puno toga“, izjavila je Spirić.

***

BONUS VIDEO – Izbačena pacijentkinja iz bolnice u Beloj Crkvi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar