Foto:služba Stranke slobode i pravde

Stranka slobode i pravde Beograd i odbornici "Ujedinjenih" podržali su protest "nezadovoljnih i nezakonito otpuštenih zaposlenih u GSP". istakla je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobde i pravde Beograd na protestu i dodala da "je neophodno da svi Beograđani podrže zaposlene GSP-a, jer se oni svojom borbom, bore i za bolji i bezbedniji javni saobraćaj."

Predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović rekla je da je neophodno da svi Beograđani podrže zaposlene GSP, jer se oni bore i za bolji i pravedniji saobraćaj.

„Velika je sramota što SNS gradonačelnik ne želi da razgovara sa nezadovoljnim radnicima beogradskog preduzeća i ne odgovara na dopise. Njegova dužnost je da izađe iz svoje kancelarije i stane na plato sa zaposlenima i priča sa njima. Četiri vozača su izgubila posao samo zato što su se borili za svoja prava i što korumpirana uprava želi sve da ih ućutka. Čega se Šapić plaši?“, podvukla je Popović.

Podsetimo, nekoliko radnika GSP dobilo je otkaz zbog toga što su javno govorili na protestima usmerenim protiv načina na koji se vodi GSP. Govorili su o malim platama, nisko standardu i nemogućim uslovima rada, ali umesto rešenja problema dobili su otkaze.

Bonus video: Otpušteni vozači GSP-a raskrinkali menadžment javnog preduzeća: Ponizili su nas i idemo u novi protest!

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar