Branislav Šovljanski Foto: Printscreen TV Nova S

Uskoro će biti šest godina kako televizija N1 objektivno,nepristrasno i tačno kroz svoj program informiše ceo region. Reporteri N1 postali su pravi heroji, prate sve važne događaje u zemlji i svetu. Naše kolege spremno ulaze u novu sezonu, a o tome šta N1 priprema za gledaoce, za emisiju “Probudi se” priča šef deska i autor emisije “360 stepeni” Branislav Šovljanski.

Za početak, u novoj sezoni, N1 vraća u programsku šemu izuzetno gledanu emisiju „N1 reporteri“, i to svakoga radnog dana u 21h, najavio je Branislav Šovljanski.

„Već smo počeli da emitujemo i ‘Pressing’- u utorak, gost Jugoslava Ćosića biće Nebojša Medojević. Vraća se i ‘360 stepeni. Pokušaću ponovo da ukrstim mišljenja predstavnika vlasti i opozicije, ali to ide jako teško. Samo tokom poslednje izborne kampanje su predstavnici vlasti procenili da treba da dođu na naš program, sada smo se ponovo vratili na to da ne odgovaraju na naše pozive“, ispričao je Šovljanski.

On je najavio da će jutarnji program N1 televizije – „Novi dan“  uskoro dobiti vizuelno osveženje, a kao i da će čitava redakcija uskoro biti povezana jednim od najsavremenijih news softvera.

Više detalja o svim novinama na N1 pogledajte u gostovanju Šovljanskog u emisiji „Probudi se“:

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare