Novine „Nova” od četvrtka objavljuju prognozu profesora Ekonomskog fakulteta Dejana Šoškića da će se rast inflacija u Srbiji verovatno zaustaviti sledeće godine, ali da to ne znači i da će se sve cene vratiti na prvobitni nivo.

„Nije isključeno da će se narednih kvartala postepeno isključivati špekulativna komponenta u rastu cena energenata i hrane i da je moguće da dođe i do postepenog smanjivanja nekih cena u tim vratama proizvoda“ objašnjava Šoškić za „Novu“.

U tekstu „Vučić ljut na Zoranu Mihajlović i sprema obračun“ list navodi da su naprednjaci su naručili istraživanja javnog mnjenja da bi videli kako bivša ministarka stoji među biračima, jer sumnjaju da planira da pravi stranku.

Nenad Lučić iz Obrenovca u ispovesti za „Novu“ objašnjava da mu je bivša supruga otela sina i odvela ga iz zemlje. On tvrdi da mu je sin odveden iz zemlje mimo

svih propisa i bez njegove saglasnosti i sumnja da su u sve upleteni i policajci.

List piše i o Jovani i Mihajlu, studentima koji su prekinuli studije u Novom Sadu, jer nisu mogli da plaćaju kiriju u tom gradu.

Pod naslovom „Gasi se najstarija pozorišna smotra u zemlji“ „Nova“ piše da je neizvesna sudbina festivala pozorišnih teatara Vojvodine.

U analizi „Mudijal nikad više neće biti isti“ list objavljuje kakva izmenjena pravila očekuju ljubitelje fudbala na svetskim prvenstvima od 2026. godine.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Mlada nada SNS-a zbunila poslanike: Opozicija traži da im se hitno da informacija gde su to jeftini stanovi u Srbiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar