Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu, tabla
Foto: N1

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci grupe mladića koji se snimaju i pevaju neprikladne pesme u prostoriji u kojoj se nalaze leševi za obdukciju, sa Medicinskog fakulteta je rečeno za N1 da su za to saznali iz medija, te da ti mladići nisu studenti tog fakulteta, što, kako kažu, ne umanjuje težinu ovog prestupa, te će o tome obavestiti organe MUP.

U odgovoru Medicinskog fakulteta televiziji N1 navodi se da su „za skandalozno ponašanje grupe mladića saznali iz medija“.

„Odmah je sprovedena istraga, kako bi se ustanovilo ko su osobe na snimku koji kruži društvenim mrežama. Na osnovu analize snimaka sigurnosnih kamera na Institutu za anatomiju ‘Niko Miljanić’ utvrđeno je da su snimak napravili radnici kompanije TVI, koju je fakultet angažovao zbog izvođenja radova na sistemu za detekciju i dojavu požara. Njihov identitet potvrdio je i direktor pomenute kompanije“, navodi se u odgovoru televiziji N1.

Iako im je, kako navode, „drago što učesnici ovog incidenta nisu studenti Medicinskog fakulteta, to ne umanjuje težinu ovog prestupa“.

„Fakultet će, stoga, o ovome obavestiti organe Ministarstva unutrašnjih poslova“, navodi se.

***

BONUS VIDEO: Brnabić u Domu omladine – Evroprajd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar