Stanje na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" trenutno je, najblaže rečeno, kao u najgoroj noćnoj mori, barem po onom kako nam opisuju putnici koji su se tamo zatekli. Beograđanka Jovana R. koja nam se javila s aerodroma, odnosno iz reda koji broji više od stotinu putnika, kaže da se stvorila velika gužva u delu gde se obavlja pasoška kontrola. Pored višesatnog čekanja, putnici se suočavaju i s još jednim problemom - grejanjem odnosno hladnoćom u novom delu aerodroma.

„Koji đavo me je terao da putujem, da sam znala da je ovako, ne bih ustala iz toplog kreveta ni za kakve pare! Katastrofa, najblaže rečeno! Stigla sam na aerodrom nekih tri sata pre leta, putujem za Cirih, međutim pitanje je da li ću stići na let. Samo dva službenika rade na šalteru, zaista ne razumem zbog čega je to tako, kada vide da se gužva iznova i iznova stvara, umesto da se raščišćava“, kaže naša sagovornica.

Ona dodaje i da je temperatura vazduha u delu aerodromu koji je renoviran prilično niska, te da deluje da grejanje uopšte nije uključeno, a ako i jeste, onda je veoma slabo.

Pročitajte još:

„Ovo je novi deo aerodroma koji je renoviran, pa je možda zbog toga grejanje slabo, međutim ne priznajem kao izgovor da su tek pustili u rad ovaj deo, jer gomila ljudi čeka, tu su i mala deca, bebe, smrzavamo se. Još kad se stoji u mestu i čeka, ma opšte ludilo, zaista sam preneražena“, kaže nam Jovana koja još uvek čeka da prođe pasošku kontrolu.

U videu na početku teksta pogledajte kakva je trenutna situacija na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“.

BONUS VIDEO: Predsednik najvio ulaganje u borski aerodrom, Ziđin planira da ga otkupi i sruši

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare