jutarnji program probudi se
Foto: NOVA S

Direktor vesti i programa Newsmax Adria Slobodan Georgiev govorio je u emisiji "Među nama" o zahtevu 350 lekara da se oformi novi Krizni štab za borbu protiv koronavirusa u Srbiji, kao i o pregovorima o sastavu nove Vlade Srbije.

„Izjave doktorke Tepavčević su spektakularne, ne samo ova, nego mesecima unazad… Ona se proslavila odgovorima u kojima nikad zapravo ništa nije ni odgovorila, tako je i danas izbegavala da odgovori na ono što su je pitali novinari, nego je donosila neke svoje sudove“, rekao je Georgijev upitan da prokomentariše zahtev 350 lekara da se smeni Krizni štab i odgovor Kisić Tepavčević da ti lekari nisu kompetentni.

Dodao je kako je mu je zanimljivo to što je „ona za kratko vreme uspela da pregleda sva imena koja su se našla na tom spisku i ustanovi da tu nema ljudi koji su kompetentni da govore o epidemiji“.

„Ona za isto vreme nije mogla, na primer, da ustanovi gde je najviše obolelih u poslednja 24 sata, što su je novinari pitali. Ili kada govori o 10 hiljada testiranih ne zna da nam kaže da li je to od juče u 15 časova do danas u 15 časova, ili je to nekih drugih 10 hiljada, da li su to osobe koje su prvi put testrane i tako dalje…“, rekao je direktor vesti i programa Newsmax Adria.

Naglasio je da ni njeno epidemiološko znanje poslednjih meseci „nije baš došlo do izražaja“.

Na pitanje da prokomentariše pregovore o sastavu nove Vlade Srbije, rekao je kako je tu u pitanju „novo ismevanje demokratske prakse“.

„To je kako radikal zamišlja demokratiju. I on sad nama kaže „evo organizujem razgovore“. Svi znaju da je to besmisleno i on zna da je besmisleno. On sedi sam sa sobom danas i pregovara oko formiranja nove Vlade“, rekao je Georgijev.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare