Siniša Mali Foto:Amir Hamzagić/Nova.rs

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali najavio je da će biti dodatnih vaučera za odmor za građane Srbije.

Mali nije izneo više detalja o dodatnim vaučerima, navodeći da će o tome detaljnije govoriti predsedik Srbije Aleksandar Vučić u subotu.

Danas je podeljeno prvih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji. Vaučeri su „planuli“ u roku od dva sata, a građani su od ranog jutra formirali redove ispred poslovnica Pošte Srbije, kako bi dobili vaučer.

Na konferenciji za novinare posle sednice Predsedništva SNS, Mali je rekao da će Vučić u subotu predstaviti program koji je vezan za 2027. godinu.

„Sastavni deo tog programa je životni i lični standard građana Srbije sa svom pomoći ili svim predlozima koje ćemo u narednom periodu da sprovedemo. Među njima su i dodatni vaučeri, tako da ne bih danas o tome u detalje. Ako nije problem za vas i za građane Srbije, o tome ćemo u subotu i svi će biti obavešteni ne samo o toj vrsti pomoći, nego i svim ostalima koje planiramo kada su građani Srbije u pitanju“, rekao je Mali.

Podsetio je da je obećanje SNS tokom kampanje bilo da ćemo u 2027. godini imati 1.400 evra prosečnu platu, 650 evra prosečnu penziju, 650 evra minimalnu zaradu.

***

BONUS VIDEO – Šta je iza dugačkih redova za vaučere?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar