Svakako bi se radovao i sa više nade gledao u budućnost ovog grada ako bi na njegovom čelu bio Vladeta Janković, kaže za vikend izdanje novina „Nova“ akademik Ljubomir Simović.

Brine me korupcija u Srbiji“ navodi u ekskluzivnom intervju za list Gabrijel Eskobar, izaslanik SAD za Zapadni Balkan.

„Nova“ piše i kako izmene urbanističkog plana Novog Sada idu naruku firmama bliskim Srpskoj naprednoj stranci uz ocenu da je uklonjena poslednja prepreka za novi „urbicid“ prestonice Vojvodine i poslove koji kompaniji „Galens“ obezbeđuje milionski profit.

Slutim da dolazi opasno vreme“ priznaje za „Novu“ glumica Anita Mančić uz ocenu da su svi iz njene generacije i oni koji su bili politički aktivni, ali i oni koji su se klonili politike, odgovorni za generacije koje dolaze.

Novine u vikend izdanju donose i mapu gradova sa najzagađenijim vazduhom u Srbiji prvih dana 2020. godine.

Pod naslovom „Oko igra, kosa opada – vreme je za odmor“ list piše o fizičkim znakovima koji pokazuju da ste pod stresom.

Moliću, pozajmiću i krašću iz bilo kog izvora za ulogu“ poručuje glumica Kejt Blančet povodom najnovijeg filma „Aleja noćnih mora“.

„Nova“ piše i ko će sve od fudbalskih klubova dobiti novac od transfera reprezentativca Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare