Simo Spasić i Savo Manojlović
Simo Spasić i Savo Manojlović Foto: Goran Srdanov, Zoran Lončarević/Nova.rs

Direktor kampanje "Kreni-promeni" Savo Manojlović objavio je da ga je zvao telefonom "vojnik pravde" Sima Spasić. Budući da se njih dvojica ne poznaju lično, Manojlović je posumnjao da je "komša" (Aleksandar Vučić) dao broj telefona osvedočenom nasilniku koji je pokušao da se obrati Manojloviću.

Manojlović je saopštio ga je Spasić pozvao telefonom, a budući da on nema njegov lični kontakt, prema rečima Manojlovića nema sumnje da je Spasiću pomogao „komša“ da dobije telefon direktora kampanje „Kreni-promeni“.

„Komša izgleda dao moj broj Simi Spasiću da me zove… E komšo, komšo… Ljudi niko ne može da vam zagorča život kao komšija baksuz“, istakao je pomalo šaljivo Manojlović.

Naravno, za sve one koji nisu razumeli ovu odrednicu komša, u pitanju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koga od milošte tako zove Manojlović budući da se šator u kojem kampuju nalazi u neposrednoj blizini Predsedništva Srbije.

Tokom kampovanja Manojlović se već jednom obraćao predsedniku kada mu je saopštio da ga nema da dođe i da se brine za njega.

Podsetimo, ekološki aktivisti i građani odlučili su da radikalizuju proteste, tako što će otpočeti kampovanje ispred Predsedništva Srbije, a najavili su da će se svaki večeri obraćati pripadnici nekog ekološkog udurženja.

Nekoliko desetina građana i ekoloških aktivista kampuje svake večeri, a među njima su glumica Bojana Novaković, Savo Manojlović, Aleksandar Jovanović Ćuta, Ljiljana Bralović i drugi…

Bonus video: Nova.rs sa kamperima ispred Predsedništva 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare