Aleksandar Senicic
Aleksandar Seničić Foto:BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Noćas oko dva sata posle ponoći došlo je do eksplozije u beogradskom naselju Dedinje, kada se na parkingu zapalio automobil koji je, potom, zahvatio još dva vozila. Jedan od izgorelih automobila marke "rendž rover" pripada direktoru Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) Aleksandru Seničiću koji za Nova.rs navodi da je njegov automobil kolateralna šteta jer je pretpostavka da je vatra počela od vozila koji je bio parkiran do njegovog.

„Nažalost, desilo se to što se desilo, bitno da smo živi i zdravi. Moj auto je kolateralna šteta. Auto pored mog se nije zapalio tek tako, on dosta dugo stoji na parkingu, a taj čovek koji ga je vozio, očigledno ne živi tu. Vidim po rečima komšija da oni već znaju nešto“, objašnjava Seničić.

PROČITAJTE JOŠ:

Dodaje da se čitav incident dogodio usred noći, kada se isprva začula manja eksplozija koja je probudila ceo komšiluk.

„Bila je jedna mala eksplozija. Eksplodirale su gume na kolima. Svi su čuli, ustali su i neko je pozvao vatrogasce. U međuvremenu je stigla i policija. Komšije su odmah iznele pretpostavku da se sigurno zapalio taj auto koji je dugo bio parkiran, ali svakako ćemo sačekati izveštaj, policija će utvrditi uzrok eksplozije. Moj auto je izgoreo u potpunosti, dok je treće vozilo delimično“.

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Auto direktora JUTE je zapravo iznajmljen u rentakaru. Seničić navodi da ga je dobio novog pre nekoliko meseci i da je osiguran.

„Baš zato što mi je stigao nov, ne verujem da je od njega nastala eksplozija. Bilo kako bilo, osećaj je bezveze, nisam spavao celu noć. Samo razmišljam šta sam imao u kolima, da li je bilo nešto važno, ali mislim da ništa nije bilo. Idemo dalje, gotovo je sad“, kaže Seničić.

BONUS VIDEO: Eksplozija u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare