Foto: Printscreen/ Youtube/ Među nama

Nataša Miljković voditeljka emisije "Među nama" preko Vibera, a kasnije i Skajpa ugostila je novinarku Sanju Ignjatović Eker, koja se testirala na koronavirus pošto je posumnjala da je zaražena. Ona je u video prilogu detaljno objasnila kako izgleda testiranje i šta je potrebno još da uradi ona osoba, koja se testira ukoliko rezltat bude pozitivan ili negativan.

Sanja Ignjatović Eker na početku je sipričala da je bila na novinarskom zadatku 11. marta na Horgođu, gde je razgovarala sa putnicima koji su došli iz Švajcarske.

Na pitanje voditeljke emisije „Među nama“ kako izgleda test Sanja Ignjatović Eker je objasnila:

„Test se izvodi na takav način, što lekari Instituta za javno zdravlje dolaze na kućnu adresu. Ja sam testiranje obavila na stepeništu. Kad su ušli u dvorište obukli su odela, prišli su uzeli su mi bris iz nosa iz obe nozdrve i uzprak stavili na epruvetu na kojoj su napisali moje ime“, objasnila je Sanja Ignjatović Eker i dodala

„Uveče u pola deset sam dobila rezultate. Moja logika je bila zašto je tako urađeno bila je da je prvi test pokazao da sam negativna i da su proveravali još nekoliko puta“.

Na pitanje šta joj je prolazilo kroz glavu u trenutku dok je čekala rezultate i šta je morala da uradi još ako bi joj rezultati bili pozitivni, kao i što su joj rekli prijatelji i najbliži pogledajte u video prilogu: