Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsednika Aleksandra Vučića, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu.

Kako javlja reporter Nova.rs, na groblju su se od podneva okupljaju prijatelji i saradnici preminule novinarke. Među prvima na groblje su stigli Aleksandar i Vojislav Šešelj. Tu je i Vladislav Dajković, crnogorski političar. Tu su i roditelji predsednika Vučića, Anđelko i Angelina.

Foto:Goran Srdanov /Nova.rs

Zajedno su došli Vladimir Lučić, direktor Telekoma i ministar Zoran Đorđević, kao i Zoran Drobnjak. Oko 12.20 stigao je i predsednik Srbije, zajedno sa ćerkom Milicom i sinom Danilom, kao i bratom Andrejem.

Anđelko Vučić i Angelina Vučić Foto:Goran Srdanov /Nova.rs

Stigao je i ministar Siniša Mali, pa zatim i Novica Tončev, kao i pevač Saša Matić. Na sahranu su stigli i Željko Mitrović i muzičar Oliver Mandić, potom i ministar Vulin i ministarka Maja Gojković.

Foto:Goran Srdanov /Nova.rs

Stigao je i Čedomir Jovanović, kao i poslanik SNS Nebojša Bakarec. Tu su i Simo Spasić, Zoran Babić, pevači Slobodan Radovanović i Nikola Rokvić. Na sahrani je i Vladimir Beba Popović, ministar Nebojša Stefanović, direktor BIA Gašić, direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić, bivši ministar Rasim Ljajić.

Novak Nedić Foto:E-Stock_caslav_vukojcic

Stigla je i delegacija SPS, Ivica Dačić sa sinom, kao i ministar Vanja Udovićčić, pevač Aco Pejović, poslanik Vladimir Đukanović, direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović, poslanik Orlić, ministar Tomislav Momirović.

Foto: Nova.rs
Miša Vacić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs
Aleksandar Vulin Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Na sahrani je i patrijarh Porfirije, a sveštenik je nakon opela održao kratak govor u kom se osvrnuo na poslednje dane predsednikove supruge.

Sahrana Ksenije Vučić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Podsećamo, Ksenija Vučić iznenada je preminula u noći između subote i nedelje u svom stanu u Beogradu. Kako je navedeno na televiziji Pink, tad je s njom bio sin Danilo. Hitna pomoć pokušala je reanimaciju čak sat vremena, ali na žalost bez uspeha.

Andrej Vučić Foto:Goran Srdanov /Nova.rs
Milica Vučić, Aleksandar Vučić i Danilo Vučić Foto:Goran Srdanov /Nova.rs

Uzrok smrti nije objavljivan.

BONUS VIDEO: Vučić: O predsedničkom kandidatu odlučivaće prvo SNS