Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama počelo je da se širi upozorenje građanima Beograda ruske stendap komičarke Tatjane Šćukine, ali i drugih Rusa koji su veoma zabrinuti. Kako tvrdi ruska mlada glumica, u prestonicu Srbije skoro se doselila Svetlana B. iz Rusije koja je u rodnoj zemlji navodno već poznata kao prevarant, a Tatjana navodi da je i ona između ostalog bila žrtva obmane.

Kako je rekla, Svetlana je njenu porodicu opljačkala i emotivno je obmanjivala cele tri godine. Glumica tvrdi da je Bogačeva sada stigla u Beograd i pokušava da se zaposli kao dadilja, te apeluje na građane da je u svoj dom ne primaju.

„Dakle, gospodo i dame. Svetlana je pronađena u Srbiji. Pokušala je da se zaposli kao dadilja male dece u jednoj porodici. Da vas podsetim, ova žena je opljačkala mene i moju porodicu, lažirala rak i emotivno me obmanjivala tri godine“, napisala je Tanja.

Tatjana je svojim pratiocima napomenula da upozore svoje prijatelje iz Srbije i kažu im da budu oprezni.

„Neću ti ništa zaboraviti“, poručila je ona Svetlani.

Sa druge strane, u grupi na Telegramu koja okuplja Ruse u Srbiji, roditelji su počeli da razmenjuju poruke o Svetlani i šire dalja upozorenja koja potvrđuju Tanjine navode da pomenuta žena traži posao dadilje, prenosi Telegraf.

„Shvatite ovu informaciju veoma ozbiljno! Svetlana je u Beogradu i pokušava da se zaposli kao dadilja. Postoje svi dokazi da je to ona. Identifikovali smo je jer je već obišla najmanje tri porodice“, piše u jednom upozorenju.

Kako dalje navode, Svetlana je navodno već uspela da prevari jednu porodicu rekavši da je opljačkana kako bi dobila novac za taksi.

PROČITAJTE JOŠ

„Juče je ova osoba pokušala da se zaposli kod mene, u Beogradu je. Budite pažljivi. Na sreću, dala sam joj samo 300 dinara za autobus jer je navodno opljačkana u taksiju. Odbila je da radi, a intuicija mi je govorila da nešto nije u redu“, piše u drugoj poruci na Telegramu gde svi koji su došli u kontakt sa Svetlanom apeluju na Beograđane da budu oprezni.

Na Jutjubu postoji i cela emisija posvećena Svetlani u kojoj navodno prevareni svedoče o njenim delima. Među svedocima pojavljuje se i glumica Tatjana.

BONUS VIDEO Zašto deca ne pričaju? Digitalizacija i govor dece, da li telefoni i tableti izazivaju poteškoće

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar