Foto: Rino Gropuzzo

Popularna hrvatska književnica Vedrana Rudan u svojoj najnovijoj kolumni okomila se se na moćne splitske političare koji su uhvaćeni kako dogovaraju seksualne odnose s mladim devojkama iz Beograda preko Fejsbuka.

„Split je grad u kome žive političari luđaci ma kojoj stranci pripadali. I baš nikad ne na**bu dok… Dok ne krenu “je**ti” preko Fejsa“, piše Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni.

„Bojan o kome pišem, trenutno se koprca u neviđenoj aferi jer su on i njegov kolega sa ‘Srpkinjom Aleksandrom’ dogovarali kre**nje. Baš mi nije jasno da li i s njom ili samo s njenom ‘maloletnom sestrom’. Dok su ‘razgovarali’ neko od njih, ili obojica, ni to mi nije jasno, poslali su ‘Aleksandri’, kako oni to zovu, ‘eksplicitni sadržaj’. Zašto Dalmatinci u punoj snazi svoju ku*činu nazivaju ‘eksplicitni sadržaj’?“, zapitala se Rudanova.

A zatim je ponudila i odgovor:

„Zato jer je prihvatljivije je*ati ‘maloletnicu’ i punoletnicu ‘eksplicitnim sadržajem’ nego ku*cem, ipak smo mi katolička zemlja? Bojan je izgleda oženjen, pa će to supruzi lakše pasti. Napaljeni splitski mužjaci ne znaju ništa o ženama“, zaključila je ova književnica iz Rijeke koja je vrlo popularna u regionu i Srbiji.

Naime, Rudanova se u svom komentaru osvrnula na predizbornu seks aferu koja je nedavno potresla Split, ali i celu Hrvatsku, a u čijem središtu su dvojica članova stranke Centar i bliski saradnici gradonačelnika Splita Ivice Puljka.

Reč je o kandidatu za gradskog odbornika Luki Baričiću i kandidatu za zamenika gradonačelnika Bojanu Ivoševiću, koji su razmenjivali seksualne poruke sa dve devojke iz Srbije od kojih je jedna maloletna.

Hrvatski Večernji list došao je u posed eksplicitnih poruka koje je Baričić razmenjivao sa izvesnom Aleksandrom iz Srbije koju je nagovarao da na druženje, sa njegovim saradnikom Bojanom Ivoševićom, povede svoju maloletnu sestru.

List je objavio celu prepisku s eksplicitnim porukama i audio zapisima koja će, po svemu sudeći, bitno uticati na razultate lokalnih izbora koji se u ovom gradu održavaju 26. juna.

Baričić i Aleksandra, kako navodi Večernji, razmenjivali su brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je on pokušao da je nagovara da spoji svoju maloletnu sestru sa Ivoševićem. Piše joj kako je razgovarao s njim o tome, a u jednoj od poruka navodi – „molim te reci sestri da je on sada kandidat na izborima, ali da je svakako želi“.

Ivošević je kasnije, navodno, i stupio u kontakt s maloletnicom, a sve se završilo tako da što ona nakon nekog vremena prestala da mu odgovara na poruke. Navodno joj je jednom prilikom i napisao da njenih 17 godina „nije problem“.

U međuvremenu, Ivošević se o svemu oglasio na Fejsbuku naveo da ne postoje nikakve eksplicitne fotografije i kako su preko Baričića lažnim profilima pokušali da dođu do njega. Navodi kako se komunikacija završila nakon što je on prestao da odgovara, a ne devojka.

***

BONUS VIDEO: Vedrana Rudan o Konstrakti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar