Foto: TANJUG/ PREDRAG MITIC

Nedavno su ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj ulici osvanula parking mesta za državne organe, što je s pravom naljutilo mnoge roditelje koji dovoze decu na kliniku. Sporna parking mesta su potom vraćena svima na upotrebu, piše RTS.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić objašnjava da je u prethodnih nešto manje od mesec dana rekonstruisana Katićeva ulica i 42 rezervisana parking mesta iz te ulice su privremeno bila prebačena u Tiršovu.

Foto:Vesna Lalić

„Sada su ponovo vraćena, tako da imamo 42 mesta više nego što smo imali prethodnih nedelja. Pitanje parkinga u Kliničkom centru je komplikovano pitanje i razrešiće se tako što se radi plan detaljne reugulacije tog dela grada, praktično Kliničkog centra, navodi Radojičić.

„Što se ‘Tiršove 2’ tiče od početka sam insistirao da bude locirana blizu auto-puta sa jedne strane i da u toj zgradi imamo nova praking mesta. Tako da po sadašnjem projektu, u ‘Tiršovoj 2’ moći će da se uđe sa auto-puta i imaćemo novih 540 mesta“, dodaje gradonačelnik Beograda.

BONUS VIDEO: Naprednjaci ometali okupljanje „Ne davimo Beograd“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare