U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 4.595 zaraženih koronavirusom, a preminule su još 24 osobe.

Testirano je ukupno 17.049 osoba, a na respiratorima je 213 pacijenata.

***

U Srbiji je juče evidentirano još 4.590 osoba zaraženih koronavirusom, a preminula je još 21 osoba. Testirano je ukupno16.929 građana, a na respiratorima je 212 pacijenata.

***

Iako je ranije bilo najavljivano da bi Krizni štab trebalo danas da zaseda, to se neće dogoditi. Sednica ovog tela na kojoj će se odlućivati o merama tokom predstojećeg vikenda biće održana sutra u 11 sati.

Ovo je drugi put da se Krizni štab odlaže ove nedelje. Sednica Kriznog štaba je prvobitno trebalo da bude održana u utorak, ali je odložena.  Čuli su se stavovi lekara iz Kriznog štaba, poput Branislava Tidorovića, koji tvrde da su potrebne dugotrajnije mere od onih koje su bile na snazi proteklog vikenda.

***

Kliničko-bolnički centar Zvezdara od ove subote ponovo će preći u potpuni kovid režim rada, saznaje Nova.rs. Prema nezvaničnim informacijama, pražnjenje bolnice od non-kovid pacijenata počinje od prvog dana vikenda. Kako je Nova.rs objavila, u beogradskim bolnicama vlada velika gužva i pacijenti se sve više preusmeravaju u Kruševac.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare