tramvaj
Foto: Martyn Jandula / Shutterstock

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, danas će od 9 do 14 sati bez vode ostati potrošači u Ulici Stjepana Ljubiše, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

POGLEDAJTE JOŠ:

Zbog radova „EPS Distribucije“ Beograd i prekida u snabdevanju struje beogradskog vodovodnog sistema, i danas će od 9 do 17 sati bez vode ostati potrošači i u naseljima Pinosava, Beli Potok i Dugo polje.

Usled hitnih radova na vodovodu, od danas će u Požeškoj ulici na Banovom brdu, na delu od ulice Petra Mećave do Kijevske, od 8 časova doći do zatvaranje te saobraćajnice, navodi se u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog toga se ukidaju tramvajske linije 12 i 13, umesto kojih će biti uspostavljana se privremena tramvajska linija 12L (od Omladinskog stadiona do Bloka 45), koja će saobraćati sa povećanim brojem vozila.

Istovremeno će doći do izmena u trasi linija 23 i 53.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ će do subote, 29. maja, izvoditi redovno ispiranje vodovoda, zbog čega potrošače očekuju prekidi u snabdevanju i umanjen pritisak vode u periodu od 22 do 6 sati, na delovima Banovog brda, Julinog brda, Ceraka, Žarkova i Belih voda.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare