radovi na putu
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na auto-putu E-75 od 9 do 15 časova obavljaju se radovi na sanaciji oštećene elastične odbojne ograde, na deonici petlje Novi Banovci – Batajnica – Beograd – Surčin – Ostružnica – Orlovača i petlje Dobanovci – Beograd – Aerodrom – Zmaj – Autokomanda – Lasta – Bubanj Potok.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci zavisno da li su oštećenja sigurnosne elastične ograde na bankinama ili u srednjom pojasu auto-puta.

Pročitajte još:

Na petlji „Ostružnica“ od danas do 11. decembra, od 9 do 15.30 časova, osim subote i nedelje, izvodiće se radovi na izradi armirano-betonskih temeljnih stopa za stubove novih portala.

Na krakovima petlje gde je dvosmeran saobraćaj u zoni radova saobraćaj će se odvijati u oba smera naizmeničnim propuštanjem, a na krakovima petlje gde je jednosmerni saobraćaj, sa smanjenom brzinom kretanja na 40km/č.

Vertikalne saobraćajna signalizacija za obezbeđenje radnog prostora na kraju radnog dana se uklanja.

Na mostu kod Titela preko reke Tise saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Od danas se saobraćaj odvija samo sredinom mosta uz naizmenično propuštanje vozila.

Na snazi je zabrana saobraćaja za vozila čija nosivost prelazi 12t.

Na auto-putu E-70, u zoni petlje „Pećinci“ (km 68+362) traju radovi na pojačanom održavanju.

Tokom izvođenja radova, na desnom kolovozu auto-puta, u smeru Ruma-Beograd, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Iz Puteva Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji i apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar