radovi na putu
Foto: Marko Radonjić/Nova.rs

Putevi Srbije saopštili su danas da se na više deonica u Srbiji obavljaju radovi, zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Na obilaznici oko Beograda, na deonici od tunela Straževica do petlje „Orlovača“, saobraćaj se odvija usporeno.

Na auto-putu E-80, u zoni tunela Bancarevo, više nema magle i vidljivost je normalna.

Pročitajte još:

Na auto-putu E-75, petlja „Pojate“ sutra će se izvoditi radovi na montaži portala, u smeru Beograd – Niš, od 7 do 11 časova, a u smeru Niš – Beograd, od 12 do 16 časova.

Radovi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci u dužini od 100m, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Planirane su i kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 minuta.

Na putu Kaona-Gornji Dubac-Livade, od sutra do 23. oktobra izvodiće se radovi na redovnom održavanju, zbog čega će doći do obustave saobraćaja.

Alternativni putni pravac državni put II A reda broj 181, deonica Kaona-Guča (Belica) – državni put II A 180 Guča (Belica)-Ivanjica.

Na auto-putu E-75, petlja Grdelica – petlja Predejane, kod mesta Boćevica, obavljaće se radovi na održavanju puta, a za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Na auto-putu E-75, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, do 1. novembra traju radovi na održavanju puta.

Za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je sat i po, a na Kelebiji kamioni čekaju tri sata.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar