Zoran Radovanović Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Poštujem opravdani gnev građana Srbije, a posebno mudru poruku 'Sedi, ne nasedaj!'", napisao je na svom Fejsbuk nalogu epidemiolog dr Zoran Radovanović, i zamolio učesnike da se pridržavaju zaštitnih mera.

„Voleo bih kad bi što dalje mogao da se čuje sledeći savet: Poštujem opravdani gnev građana Srbije, a posebno mudru poruku ‘Sedi, ne nasedaj!’  Molim učesnike protesta da poštuju dva principa: da svi nose maske, i da sede u grupama od po 4-5, na razmaku od drugih grupa od bar dva metra“, napisao je epidemiolog u penziji dr Zoran Radovanović na svoj Fejsbuk nalogu.

Voleo bih kad bi što dalje mogao da se čuje sledeći savet:Poštujem opravdani gnev građana Srbije, a posebno mudru…

Posted by Zoran Radovanović on Петак, 10. јул 2020.

Podsetimo da se sa beogradskih protesta začuo i zahtev o formiranju novog Kriznog štaba, u koji su „pozvali“ dr Zorana Radovanovića, pulmologa Dejana Žujovića, anesteziologa i predsednika Sindikata lekara i farmaceuta Rade Panić, i infektologa Dragana Delića.

Dr Radovanović je za Nova.rs tim povodom izjavio da mu u njegovim godinama ne pada na pamet da ulazi u bilo kakav Štab.

“Pogotovo ne bih da vadim kestenje kada je situacija postala ovako dramatična. Situacija je takva zato što je zapuštena, a zapuštena je iz političkih razloga. Nemam ni interes ni želju, ne pada mi na pamet da se uključujem, jedini razlog zbog kojeg sam se javljao je da se sazna istina”, poručuje Radovanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare