Foto: Shutterstock/Matyas Rehak

Oko 200 putnika, većinom iz Srbije, od sinoć je boravilo na berlinskom aerodromu i, do danas popodne, nisu mogli da se vrati u Beograd zbog kašnjenja i otkazivanje leta Er Srbije.

Jedna od putnica Jovana javila se portalu N1 sa aerodroma na kome i dalje čekaju let da se vrate u Srbiju.

Prema njenim rečima, cela „drama“ je počela juče 22. decembra u 20.45 časova kada su imali zakazan regularni let Berlin-Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

„Let je u startu kasnio i mi smo se tek oko 10.45 časova ukrcali u avion. Međutim, krenulo je nevreme i sneg, zbog čega smo skoro dva sata bili u avionu bez vode, hrane i bilo kakvog objašnjena zašto još ne polećemo. Nakon toga je izašao pilot koji je rekao da avion neće poleteti iz tri razloga – prvi – jer se aerodrom zatvara u 23.30 časova, drugi – zato što avion nema dovoljno goriva i da postoji problem sa ledom“, ispričala je Jovana.

Ona je navela da je pilot svim putnicima rekao „da treba da čekamo da vidimo šta će biti i da će svim putnicima biti obezbeđen smeštaj“.

„Međutim, uprkos tome što nam je rečeno da će nas na aerodromu sačekati agent Er Srbije i obezbediti smeštaj tokom noći, nikoga nije bilo. Zbog prebukiranosti obližnjih hotela, skoro svi smo bili prinuđeni da ostanemo celu noć na aerodromu. Možete da zamislite kako nam je bilo, među putnicima su bila deca, trudnice, životinje“, rekla je Jovana za N1.

Ostatak vesti pročitajte na N1.

BONUS VIDEO: Kašnjen je leta Berlin-Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar