Foto: Dragan Mujan/Nova.rs, Promo,Privatna arhiva/Oliver Paunovic

Javno preduzeće "Putevi Srbije" potvrdili su za portal Nova.rs da je došlo do otpadanja betona sa nadvožnjaka kod Niša, kada je nastala materijalna šteta na vozilu niškog producenta Olivera Paunovića.

„Danas u popodnevnim satima na ukrštaju državnog puta I A reda broj 1 i državnog puta I A reda broj 4, na petlji Trupale, krak petlje za smer Bela Palanka – Vranje, na nadvožnjaku na km 431+150, došlo do odvajanja zaštitnog sloja betona sa konstrukcije nadvožnjaka, po prijavi policije oko 16.30 časova“, rekli su u „Putevima Srbije“ za portal Nova.rs.

U ovom preduzeću navode da su dežurne ekipe odmah izvršile obilazak lica mesta i postavile odgovarajuću privremenu saobraćajnu signalizaciju.

„U toku večernjih sati dežurne ekipe izvršile su hitan vanredni pregled nadvožnjaka i počeli sa uklanjanjem nestabilnih delova zaštitnog sloja betona i nastaviće tokom sutrašnjeg dana“, naveli su u „Putevima Srbije“ za naš portal i dodali:

Foto: Privatna arhiva/Oliver Paunovic

„Po uspostavljanju povoljnih vremenskih prilika pristupiće se trajnoj sanaciji oštećenja na nadvožnjaku.“

Foto: Privatna arhiva/Oliver Paunovic

Podsetimo, delovi betona pali su danas oko 15 časova na petlji Trupale na vozilo u pokretu u kojem se nalazio Oliver Paunović sa sinom.

Jedan deo betona je udario u prednje staklo vozila, drugi je pao na panoramski deo na krovu i treći u zadnji deo automobila.

Pročitajte u posebnoj vesti o tome šta je Oliver rekao o drami koju je doživeo ranije danas kod Niša.

***

BONUS VIDEO – Pravila vožnje u kružnom toku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar