Foto: Amss

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok su na graničnim prelazima očekivana zadržavanja za putnička vozila od 20 do 180 minuta, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15, na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila i autobuse je 60 minuta, na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 20 minuta, na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu/ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Na graničnom prelazu Jabuka, zadržavanje na izlazu/ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, na graničnim prelazima Špiljani i Kotroman, zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 180 minuta, a na izlazu 120 minuta, dok je na graničnom prelazu Šid zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila, dodaju iz “Puteva Srbije“.

BONUS VIDEO Tvrđave na Dunavu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar