Foto: Danijela Lalić

Javno preduzeće ''Putevi Srbije'' saopštilo je večeras da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Iz „Puteva Srbije“ dodaju da su na auto-putu E-75, petlja „Novi Banovci“ – petlja „Batajnica“ – petlja „Beograd“ ( desna kolovozna traka), petllja „Batajnica“ – petlja „Beograd“ (leva kolovozna traka), završeni istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na putnim pravcima Jošanička Banja – Kopaonik -Kraljevo (Kovanluk) – Brezna – Goč -Kopaonik – Rudnica.

Auto-put E-70, granični prelaz Batrovci – Kuzmin, radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu zbog čega su za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

Auto-put E-75, deonica Bubanj Potok – Batočina, izmenjen je režim saobraćaja za potrebe izvođenja radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka u petlji Umčari.

Za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u smeru Beograd-Niš i Niš – Beograd, a saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama.

Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Kelebija 180 minuta, dok je na graničnim prelazima Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar