Putevi Srbije: Magla na putevima duž rečnih tokova i kotlina

Društvo 03. mar. 202118:18
Podeli:
Foto: Danijela Lalić

Putevi Srbije upozoravaju vozače da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a posebno na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

U saopštenju za medije navode da je na potezu petlja Novi Sad jug – petlja Novi Sad sever od sutra do 11. marta planirano mašinsko uklanjanje zemlje sa bankine, što će se odvijati svakodnevno od 7 do 17 časova, a radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj traci. Saobraćaj će se u tim okolnostima odvijati preticajnom trakom.

Na deonici Torda – Banatsko Karađorđevo do 5. marta od 7 do 17 časova planirani su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Na autoputu E-75, na deonici petlja Novi Banovci – petlja Batajnica do 15. marta trajaće radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Na drugoj deonici autoputa E-75, između petlje Požarevac i petllje Velika Plana do 9. marta od 8 do 16 časova planirani su istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. Za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna ili vozna traka, a saobraćaj se odvijati u slobodnoj traci u zavisnosti od toga koja će se traka raditi.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17 časova na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija, na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta, dok na prelazu Šid čekaju 120 minuta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar