Foto: Instagram/budi_solidartan

Još jedna lepa akcija pokrenuta je kako bi se sakupio novac za lečenje devojčice Anike Manić - bazar umetničkih dela u subotu od 11h do 18h na Dorćol Platzu. Ovoj akciji se pridružilo preko 70 lokalnih umetnika. Na bazaru ćete pronaći akvarele, grafike, printove, fotografije, slike, rukotvorine i umetnine.

Ako ste ljubitelj umetnosti – poklonite sebi unikatni ukras za dom, a Aniki solidarnost. Ako znate nekoga ko voli umetnost – pozovite ga na izložbu ili mu poklonite umetničko dobro delo sa bazara!

Prodajna izložba se održava u velikom prostoru – Dorćol Platz. Organizuje se u subotu, 7. novembra u periodu od 11 do 18h, a bazar će činiti umetnička dela velikog broja lokalnih umetnika. Svi umetnici se ovom prilikom odriču celokupnog ostvarenog prihoda zarad uplate sredstva na račun za lečenje Anike Manić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

⚡ Čekiraj event u opisu profila i pozovi prijatelje da ti se pridruže! ? Vidimo se u subotu, 7.11, na Dorćol Platzu! ? #zaaniku

Објава коју дели Humanitarni Bazar (@budi_solidartan) дана

U svakom trenutku možete posetiti web stranicu posvećenu Aniki na portalu Fondacije Budi human i razmotriti opcije za pomoć. Slanje SMS poruke ✉ (▪️858 na 3030▪️) je samo jedan od načina. Ako želiš da što više ljudi sazna za događaj – šeruj ovaj članak ili Instagram stranicu: @budi_solidartan koja promoviše izložbu!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

⚡ Preko 70 umetnika, stotine umetničkih dela i jedan cilj: solidarnost #zaaniku ? Pozovi prijatelje i posetite na Humanitarni bazar u subotu, 7.11, na Dorćol Platzu ? Šerni, taguj, bani!

Објава коју дели Humanitarni Bazar (@budi_solidartan) дана


Anika je rođena kao zdrava, jaka beba, ali joj je nekoliko meseci kasnije dijagnostifikovana spinalna muskularna atrofija (SMA) retko oboljenje koje onemogućuje rad mišića. Kako velikih grupa poput mišića nogu i ruku, tako i onih koji potpomažu gutanje, kašljanje i disanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar